Overige diensten

Hospitality & Lunch

Bent u op zoek naar een bedrijfscateraar? Dan bent u bij De Spiegel aan het juiste adres! Een prettige werkplek kan niet zonder koffie, thee, lunch en borrel. Wij verzorgen bedrijfslunches, koffierondes, bedrijfsborrels én catering voor speciale gelegenheden. Daarnaast plaatsen we koffieautomaten en watercoolers. U heeft het gemak van één aanspreekpunt en geniet van smaakvolle en representatieve cateringdiensten en –voorzieningen.

Overige diensten

Toezicht

U kunt ons ook inschakelen voor het houden van toezicht in bijvoorbeeld fietsenstallingen of andere openbare ruimtes

Verhuizingen

Interne of externe verhuizing. Schakel onze verhuisservice in!

VSR meting

De Spiegel biedt u VSR-opgeleide inspecteurs en controleurs die u van dienst zijn bij het uitvoeren van een VSRmeting.

Sanitaire dienstverlening

Niet alleen kunnen wij de vulling van dispensers verzorgen, ook kunnen wij de vullingen leveren, het voorraad beheer verzorgen en automaten leveren. Wij bieden diverse constructies aan, wat het paste past bij de opdracht en behoefte opdrachtgever.

Bel ons vrijblijvend!
023–528 38 01

Wij zijn:
24/7 bereikbaar

Stuur ons een e-mail!
info@despiegelhaarlem.nl

Slide Glasbewassing Reinigen van ramen, kozijnen, dakgoten, maar bijvoorbeeld ook zonnepanelen en overheaddeuren. Vloeronderhoud Frequent, maar ook laagfrequent onderhoud van alle soorten vloeren, zoals; linoleum, hout, tegels, natuursteen en gietvloeren. Opleveringsschoonmaak Na een verbouwing, nieuwbouw of aan het begin van een schoonmaak-onderhoudscontract is het vaak nodig uw gebouw eenmalig extra grondig schoon te maken. Handyman diensten Onze handymans mét technisch inzicht. Van het vervangen van een lamp tot aan monteren van meubilair en nog veel meer! Afvalverwerking Voor een effectief en milieuvriendelijke afvalinzameling en verwerking. Particuliere schoonmaak De Spiegel neemt al uw huishoudelijke zorgen weg, zodat u meer vrije tijd hebt voor leukere dingen in het leven. Groenonderhoud De Spiegel verzorgt alle werkzaamheden die nodig zijn om alle particulier en openbaar groen te laten groeien Gevelreiniging Gevels bepalen het uiterlijk van uw gebouw. Met een grondige gevelreinigingsbeurt ziet uw gebouw er weer jaren prima uit. Regulier schoonmaakonderhoud van bijvoorbeeld kantoorpanden, scholen, kinderdagverblijven, praktijkruimten, sportcentra, musea, overheidsgebouwen en bedrijfshallen. Schoonmaak Overige diensten Toezicht houden, Verhuizingen, Hospitality & Lunch, VSR meting, Sanitaire dienstverlening.