Handymandiensten

Handyman diensten

Tijdens de schoonmaak hebben onze medewerkers oog voor detail. Zo valt een kapotte lamp op. Dit noemen wij onze signalerings functie. Voor het vervangen van defecte verlichting kunt u ook bij ons terecht. Specialisten van De Spiegel met een technische achtergrond controleren de verlichting, vervangen deze en zorgen voor het afvoeren van de kapotte verlichting. Ook het voorraadbeheer hiervan kunt u aan De Spiegel overlaten. Zo is er altijd de juiste vervanging beschikbaar en blijft alles functioneren.

Het reinigen van plafond ventilatie en klimaatsystemen verzorgt De Spiegel eveneens voor diverse opdrachtgevers. Dit kan zowel op afroep of opgenomen in een programma. Zo bent u altijd gegarandeerd van een frisse uitstraling en geen stof op de plafonds en roosters.

Meer weten over handyman diensten? Neem dan direct contact met ons op.

Bel ons vrijblijvend!
023–528 38 01

Wij zijn:
24/7 bereikbaar

Stuur ons een e-mail!
info@despiegelhaarlem.nl

Slide Glasbewassing Reinigen van ramen, kozijnen, dakgoten, maar bijvoorbeeld ook zonnepanelen en overheaddeuren. Vloeronderhoud Frequent, maar ook laagfrequent onderhoud van alle soorten vloeren, zoals; linoleum, hout, tegels, natuursteen en gietvloeren. Opleveringsschoonmaak Na een verbouwing, nieuwbouw of aan het begin van een schoonmaak-onderhoudscontract is het vaak nodig uw gebouw eenmalig extra grondig schoon te maken. Handyman diensten Onze handymans mét technisch inzicht. Van het vervangen van een lamp tot aan monteren van meubilair en nog veel meer! Afvalverwerking Voor een effectief en milieuvriendelijke afvalinzameling en verwerking. Particuliere schoonmaak De Spiegel neemt al uw huishoudelijke zorgen weg, zodat u meer vrije tijd hebt voor leukere dingen in het leven. Groenonderhoud De Spiegel verzorgt alle werkzaamheden die nodig zijn om alle particulier en openbaar groen te laten groeien Gevelreiniging Gevels bepalen het uiterlijk van uw gebouw. Met een grondige gevelreinigingsbeurt ziet uw gebouw er weer jaren prima uit. Regulier schoonmaakonderhoud van bijvoorbeeld kantoorpanden, scholen, kinderdagverblijven, praktijkruimten, sportcentra, musea, overheidsgebouwen en bedrijfshallen. Schoonmaak Overige diensten Toezicht houden, Verhuizingen, Hospitality & Lunch, VSR meting, Sanitaire dienstverlening.