Actueel

Track the Talent!

Dinsdag 6 maart zijn er scholieren van praktijkschool Oost ter Hout uit Haarlem op bezoek geweest voor een kennismaking met ons bedrijf. Het was een leuke en hopelijk, leerzame ochtend. De leerlingen hebben kennis gemaakt met alle facetten binnen ons bedrijf! Het betreft een initiatief van Bedrijf en Samenleving.

 Het project brengt de jongeren in direct contact met het bedrijfsleven maar ook met sporters, musici, fotografen, acteurs, etc. Doordat de jongeren bij bedrijven op bezoek gaan krijgen zij een realistische kijk op het bedrijfsleven en verwerven ze inzicht in de mogelijkheden bij verschillende bedrijven. Een mooi en zinvol initiatief waar wij graag aan hebben meegedaan!

Voor meer informatie: www.trackthetalenthaarlem.nl

Energie neutraal, schone energie!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor De Spiegel vanzelfsprekend. Een goede zorg voor natuur, milieu en welzijn van mensen is dan ook diep doorgedrongen in de poriën van het bedrijf. Wij investeren niet alleen in milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, energiezuinige machines, ergonomische schoonmaakmaterialen en prettige en veilige werkomgevingen voor onze medewerkers, maar ook in een duurzaam gebouw waarin wij gevestigd zijn.

Recent hebben wij 31 zonnepanelen geïnstalleerd op ons bedrijfspand. Deze zonnepanelen kunnen gemiddeld maar liefst 7.700KWh per jaar genereren. Dat is dezelfde hoeveelheid energie wat twee huishoudens gemiddeld per jaar verbruiken! Hiermee maken wij ons bedrijfspand bijna energie neutraal! Weer een mooie stap gezet op weg naar een schoner milieu en een klimaat neutraal Haarlem!

Wist u overigens dat wij ook zonnepanelen reinigen? Vuil wordt veelal automatisch van uw zonnepanelen afgespoeld door regen of sneeuw. Het is echter wel belangrijk om uw zonnepanelen regelmatig te controleren op eventueel vuil dat is achtergebleven, zoals bladeren of stof. Als dit vuil blijft zitten, kan dit namelijk een negatief effect hebben op het rendement van uw zonnepanelen.

Benieuwd hoe wij u duurzaam van dienst kunnen zijn? Door ons grote netwerk kunnen wij u eventueel ook in contact brengen met andere bedrijven en ondernemers binnen Haarlem en omstreken. Ook op niet facilitair gebied. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op:
023 – 528 38 01, info@despiegelhaarlem.nl, www.despiegelhaarlem.nl

Schoonster staat voor meer aandacht en een schonere en betere leefomgeving

Heden is het nieuw landelijk werkend schoonmaakbedrijf Schoonster gelanceerd, een initiatief van de bedrijven die in het verleden opereerde onder de de noemer Schoongroep Nederland, waaronder De Spiegel. Schoonster keert schoonmaken in heel Nederland binnenstebuiten. Het merk wil de markt bewuster, menselijker en innovatiever benaderen.

De initiatiefnemers van Schoonster hebben de afgelopen jaren geconcludeerd dat het oude schoonmaakmodel niet interessant wordt gevonden en weinig waardering krijgt. Daarbij is er ook veel te weinig inspiratie voor mensen, innovatieve processen en maatschappelijke waarde. Het moet menselijker, met meer aandacht voor een schonere en betere leefomgeving. Een kritische blik op de branche leert dat het te vaak alleen om tijd en kosten gaat.

Schoonster wil waardevoller zijn voor mensen, de maatschappij en clienten door heel Nederland. Daarvoor gaat het bedrijf vernieuwende maatwerkoplossingen bieden.

Bent u een (landelijke) organisatie met 1 of meerdere vestigingen en wilt u weten welke maatwerkoplossingen wij u kunnen bieden? Kijk op Schoonster.nl, of neem contact op met partner Sander Florie, 023 – 528 38 01 / sanderf@schoonster.nl

Bliksemstage bij De Spiegel

Dinsdag 30 januari hebben we scholieren van Praktijkcollege de Schakel Haarlem op bezoek gehad voor een bliksemstage. Het was een leuke en hopelijk, leerzame ochtend. In ieder geval veel lol gehad met het wassen van de ramen,  shamponeren van het tapijt en schrobben van de magazijnvloer! De bliksemstage is een initiatief van JINCJINC werkt samen met het onderwijs en partners uit het bedrijfsleven, waaronder De Spiegel. Op deze manier maken scholieren kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Een mooi en zinvol initiatief waar wij graag aan hebben meegedaan!

Volg ons!

Schoonmaakbedrijf De Spiegel Haarlem is nu ook te volgen via diverse Social Media. U kunt ons volgen via Twitter, “liken” op Facebook en “linken” op Linkedin.
Hieronder verwijzen de symbolen naar onze pagina´s.