Ons team

Ons team

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor De Spiegel vanzelfsprekend. Een goede zorg voor natuur, milieu en welzijn van mensen is dan ook diep doorgedrongen in de poriën van het bedrijf. De Spiegel heeft in het kader van haar verantwoordelijkheid als onderneming op de volgende gebieden maatregelen getroffen:

  • Gezondheid en verzuim (calculeren voldoende tijd, begeleiding, ergonomie, innovatie, preventie en efficiëntie)
  • Veiligheid (VCA cursussen, uitvoeren werkplekinspecties, beschermings- en hulpmiddelen)
  • Arbeidsomstandigheden (verbetering c.q. wijziging van de arbeidsomstandigheden)
  • Laaggeletterdheid medewerkers (persoonlijk opleidingsplan, cursussen, opleidingen)
  • Het terugdringen van het personeelstekort (voeren van sociaal beleid, spreiden werk)
  • Het bestrijden van zwartwerken (lid OSB en in bezit van keurmerk)
  • Klanttevredenheid (klanttevredenheidsonderzoek, kwaliteitscontroles)
  • Energiebesparing (energiezuinige machines, keuren en onderhouden van machines)
  • Milieuzorgsysteem (doseren schoonmaakmiddel, Europees Ecolabel)

Persoonlijke ontwikkeling

De Spiegel zet opleidingen in om een aantrekkelijke, effectieve en op succes gerichte werkomgeving te creëren en om de medewerkers voor lange tijd gemotiveerd en inzetbaar te houden, te boeien en te binden. Daarnaast wordt per medewerker een persoonlijk opleidingsplan opgesteld. Hierbij motiveren wij onze medewerkers ten alle tijden om deel te nemen aan onze opleidingsfaciliteiten. Veelal groeien medewerkers door naar leidinggevende en/of meewerkend toezichthouder en blijven zo zeer betrokken en behouden voor De Spiegel. Direct voor de start van de werkzaamheden krijgt onze medewerker altijd, voor zover hij/zij deze nog niet heeft, een basistraining schoonmaak- onderhoud gekoppeld aan een branche erkend examen en daaropvolgend diploma (RAS). Wij hebben eveneens aandacht voor werkhouding en gedrag van onze medewerkers, ook in de privésfeer.

Bel ons vrijblijvend!
023–528 38 01

Wij zijn:
24/7 bereikbaar

Stuur ons een e-mail!
info@despiegelhaarlem.nl

DE SPIEGEL SCHOONMAAKDIENSTEN

Verduurzaamt uw organisatie op facilitair gebied!

Europees Ecolabel

Green Key Keurmerk

Het schoonmaakwerk voeren wij uit met moderne, hoogkwalitatieve en ergonomische schoonmaaksystemen. Dit doen wij o.a. met behulp van materialen op basis van “microvezel”.
Dit heeft als groot voordeel dat voor het onderhoud aan het interieur geen tot zeer weinig schoonmaakmiddelen gebruikt zullen worden. Ook werken wij uitsluitend met milieu- en mensvriendelijk schoonmaakmiddelen voorzien van het Europees Ecolabel.

Tevens maken wij gebruik van machines met een laag energieverbruik en geluidsniveau. Daarnaast zijn onze stofzuigers voorzien van een HEPA filter, welke zorgt voor een betere luchtkwaliteit in de omgeving waar gereinigd wordt.

Internationaal keurmerk

Green Key Keurmerk

Veel bedrijven in de recreatie-, vrijetijds-, culturele-, sport- en recreatieve branche willen een Green Key keurmerk behalen, waaronder een groot aantal van onze klanten. Green Key is een internationaal keurmerk dat laat zien dat deze bedrijven zuinig omgaan met energie en water en gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving. De Spiegel moedigt dit aan en ondersteunt haar klanten hierin door, bijvoorbeeld het invoeren van doseerbare schoonmaakmiddelen en leveren van sanitaire artikelen welke voorzien zijn van het Europees Ecolabel. Ook werken wij op basis van microvezeltechniek, een bewezen techniek die water- en product besparing oplevert.

Wilt u meer weten over het verduurzamen van uw organisatie op facilitair gebied? Neem contact met ons op!