Afvalverwerking

Afvalverwerking

De laatste fase van het schoonmaakproces: afvalverwerking.

De Spiegel biedt een totaalpakket aan facilitaire diensten. Daarom behoort ook de laatste fase van het schoonmaakproces tot ons dienstenpakket: afvalzorg.

Als opdrachtgever heeft u de zekerheid dat uw restafval, papier en karton op de juiste tijd en plaats wordt opgehaald. Veelal leidt het afvalmanagement via De Spiegel tot een aanzienlijke kostenbesparing én u heeft het voordeel van slechts één aanspreekpunt.

Is er een verhuizing cq. nieuwbouw aan de orde en is het nog niet geregeld of bent u gewoon benieuwd wat de kosten zijn van afval transport via De Spiegel? Al jaren werken wij samen met een afval transporteur met een uitstekende regionale dekking. Uw voordeel: één aanspreekpunt op alle schoonmaak gerelateerde gebieden en één factuur.

Meer weten over afvalverwerking? Neem dan direct contact met ons op.

Bel ons vrijblijvend!
023–528 38 01

Wij zijn:
24/7 bereikbaar

Stuur ons een e-mail!
info@despiegelhaarlem.nl

Slide Glasbewassing Reinigen van ramen, kozijnen, dakgoten, maar bijvoorbeeld ook zonnepanelen en overheaddeuren. Vloeronderhoud Frequent, maar ook laagfrequent onderhoud van alle soorten vloeren, zoals; linoleum, hout, tegels, natuursteen en gietvloeren. Opleveringsschoonmaak Na een verbouwing, nieuwbouw of aan het begin van een schoonmaak-onderhoudscontract is het vaak nodig uw gebouw eenmalig extra grondig schoon te maken. Handyman diensten Onze handymans mét technisch inzicht. Van het vervangen van een lamp tot aan monteren van meubilair en nog veel meer! Afvalverwerking Voor een effectief en milieuvriendelijke afvalinzameling en verwerking. Particuliere schoonmaak De Spiegel neemt al uw huishoudelijke zorgen weg, zodat u meer vrije tijd hebt voor leukere dingen in het leven. Groenonderhoud De Spiegel verzorgt alle werkzaamheden die nodig zijn om alle particulier en openbaar groen te laten groeien Gevelreiniging Gevels bepalen het uiterlijk van uw gebouw. Met een grondige gevelreinigingsbeurt ziet uw gebouw er weer jaren prima uit. Regulier schoonmaakonderhoud van bijvoorbeeld kantoorpanden, scholen, kinderdagverblijven, praktijkruimten, sportcentra, musea, overheidsgebouwen en bedrijfshallen. Schoonmaak Overige diensten Toezicht houden, Verhuizingen, Hospitality & Lunch, VSR meting, Sanitaire dienstverlening.