Energie neutraal, schone energie!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor De Spiegel vanzelfsprekend. Een goede zorg voor natuur, milieu en welzijn van mensen is dan ook diep doorgedrongen in de poriën van het bedrijf. Wij investeren niet alleen in milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, energiezuinige machines, ergonomische schoonmaakmaterialen en prettige en veilige werkomgevingen voor onze medewerkers, maar ook in een duurzaam gebouw waarin wij gevestigd zijn.

Recent hebben wij 31 zonnepanelen geïnstalleerd op ons bedrijfspand. Deze zonnepanelen kunnen gemiddeld maar liefst 7.700KWh per jaar genereren. Dat is dezelfde hoeveelheid energie wat twee huishoudens gemiddeld per jaar verbruiken! Hiermee maken wij ons bedrijfspand bijna energie neutraal! Weer een mooie stap gezet op weg naar een schoner milieu en een klimaat neutraal Haarlem!

Wist u overigens dat wij ook zonnepanelen reinigen? Vuil wordt veelal automatisch van uw zonnepanelen afgespoeld door regen of sneeuw. Het is echter wel belangrijk om uw zonnepanelen regelmatig te controleren op eventueel vuil dat is achtergebleven, zoals bladeren of stof. Als dit vuil blijft zitten, kan dit namelijk een negatief effect hebben op het rendement van uw zonnepanelen.

Benieuwd hoe wij u duurzaam van dienst kunnen zijn? Door ons grote netwerk kunnen wij u eventueel ook in contact brengen met andere bedrijven en ondernemers binnen Haarlem en omstreken. Ook op niet facilitair gebied. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op:
023 – 528 38 01, info@despiegelhaarlem.nl, www.despiegelhaarlem.nl