Wie zijn wij?

Schoonmaakbedrijf De Spiegel is al ruim 120 jaar actief in Haarlem e.o.. Ons bedrijf werd in 1895 opgericht door twee glazenwassers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een echt Haarlemse onderneming met 80 medewerkers, allemaal actief in deze regio.

We runnen ons bedrijf niet meer vanuit huis, maar vanuit ons kantoor en magazijn in de Haarlemse Waarderpolder. Het notitieboekje hebben we verruild voor de computer en de bakfiets is vervangen door diverse bedrijfswagens.

Uw zorg wordt onze zorg

Schoonmaakbedrijf De Spiegel is een modern dienstverlenend bedrijf. Daarbij moet u denken aan het schoonhouden van scholen, kantoren, zwembaden en overheidsgebouwen. Daarnaast bestaat ons werk uit opleveringsschoonmaken, computerreiniging, glasbewassing, gevelreiniging en tapijt- en meubelreiniging. Ook kunnen we uw sanitaire artikelen leveren. Zo wordt uw zorg onze zorg!

De juiste persoon op de juiste plek

Om u goed van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat u prettig samenwerkt met ons personeel en, omgekeerd, dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen in uw organisatie. Daarom besteden we veel tijd aan het zorgen voor de juiste persoon op de juiste plek.

Rayonmanagers en objectleiders

De schoonmaakmedewerkers van De Spiegel werken op locatie, begeleid door drie rayonmanagers en een aantal objectleiders. In totaal werkt De Spiegel op zo’n 100 locaties.

Certificering

Schoonmaakbedrijf De Spiegel is NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Werkt u graag samen met een echt Haarlems bedrijf? Neem dan direct contact met ons op.