Kwaliteit

Bij De Spiegel besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van ons werk. Daarom worden onze schoonmaakmedewerkers bijgestaan door een zogeheten meewerkend objectleider. Deze schoonmaker houdt niet alleen toezicht op het werk in uw gebouw, maar werkt zelf ook mee. Zo heeft de objectleider directe controle op de kwaliteit van het werk.

Daarnaast komt één keer per week een ‘regiomanager’ op bezoek, om te zien of de objectleider en zijn collega’s uw pand volgens afspraak schoonhouden. De regiomanager staat direct in contact met de directie van De Spiegel.

Meting

Minimaal twee keer per jaar komt bovendien een kwaliteitsmanager langs. Deze komt ’s morgens, voor opening van het gebouw, de kwaliteit van het schoonmaakwerk beoordelen. Dit gebeurt aan de hand van een kwaliteitbeoordelingsrapport.

Rapport

De betreffende objectleiders en rayonleiders bespreken met de schoonmaakmedewerkers aan de hand van het kwaliteitbeoordelingsrapport de voortgang van de werkzaamheden. Zonodig maken ze afspraken om de kwaliteit te verbeteren of op peil te houden.

Certificering

Schoonmaakbedrijf De Spiegel is NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd.